Mikä on Kasteluetäisyydellä?

kallila yleiskuva omenapuusuunta”Kasteluetäisyydellä” on yhden intomielisen harrastajapuutarhurin ja -torpparin päiväkirja. Intoa on edelleen enemmän kuin taitoa ja siksi jokainen onnistuminen on ihmeellinen yllätys ja epäonnistuminen oppia tuleville vuosille.

Muutama vuosi sitten päätin, että meidän perheen on aika aina välillä irtaantua kaupungista, päästä maaseudulle mullan tuoksuun. Tarvittiin siis torppa. Ja tietysti ajatuksen myyminen toiselle puoliskolle. Sille, jolla on hartiat, työkalut ja kaikkea sellaista näppärää taitoa, jolla päänitäyteiset visiot muuttuvat konkretiaksi.

Olen ylpeä siitä että olen luonut sekä sijoitus- että kiinteistönvälitysmaailmaan pari käytännöllistä uutta termiä. ”Sijoita raatamalla” on se sijoitusmaailmaan sopiva. Tällä ajatus myytiin perheen käytännöllisemmälle osapuolelle. Ostetaan TOSI halpa vanha torppa maalta ja sen jälkeen kaikki mitä sen eteen tehdään, on SIJOITTAMISTA. Se toimi!

Etsinnän ensisijainen kriteeri oli ”kasteluetäisyydellä”. Puutarhaa piti päästä hoitamaan. Sijainnin piti siis olla sellainen, että illassa ehtii käydä kotoa edestakaisin kastelemassa jos tarve vaatii. Tätä saa ihan vapaasti alkaa käyttää kiinteistöbisneksessä.

Tästä eteenpäin tulen kirjoittelemaan tänne kaikenlaisia kaupunkilaisharrastelijapuutarhurin ja -torpparin päiväkirjamerkintöjä. Saa lukea, kommentoida, neuvoa ja vinkata!

2 ajatusta artikkelista “Mikä on Kasteluetäisyydellä?

  1. Hei, huomasin että puutarhasi osallistuu avoimet puutarhat tapahtumaan. Mielenkiinnosta kävin katsomassa kartalta missä pihasi sijaitsee. Kuitenkin tapahtuman sivuilla oleva kartta näytti vain Kalanninkeskustan ”nesteen” ristystä? Yritin karttaohjelmaan lisäksi kirjoittaa tapahtumasivulla olevan osoitteen tuloksetta. Karttaohjelma ei kyseistä sivustolle merkittyä kujaa liittänyt mihinkään kaupunkiin. Mikä siis neuvoksi? Miten löytäisin perille? Jos voisit saada oikean tiedon karttaan avoimet puutarhat viralliselle sivustolle tai jonnekin facebookiin niiden ryhmään : https://www.facebook.com/avoimetpuutarhat?fref=ts voisivat muutkin minun lisäkseni löytää perille. Ystävällisin terveisin nimim. Eksynkö sunnuntaina?

    • Hei, kyllä tuon Linnamäenkuja 17:n ainakin google maps ja erilaiset navigointilaitteet löytävät. Tämä on Kallelan kylässä, jonne käännytään Laitila-Uki-tieltä. Kallelan tiehaara on noin pari-kolme kilometriä ennen Kalannin keskustaa Laitilan suunnasta tultaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s