VOI MIKÄ HERKULLINEN LÖYHKÄ!

nokkoslitkuastiaKesä on todellakin räjähtänyt käyntiin tänä vuonna. (Ja tietysti heti joku oli radiossa uhkailemassa, että näin se menee nopeasti ohikin. Niinpä kai, mutta nyt se ON!)

Olosuhteet ovat olleet ihanteelliset myös nokkoslitkun kehittymiselle. Tänään päätin siivilöidä sen toiseen astiaan ja laittaa uudet nokkoset muhimaan.

Uskomattoman kamala löyhkä! Tuntuu, että kädet lemuavat yhä siltä käyneen ja mädäntyneen ja mitä muuta kamalaa tähän vielä keksisin sekoitukselta. Kaksi yhdeksänvuotiasta yökkäili vieressä kun suoritin operaatiota.

Mutta, katsokaa tuota säilytysastiaa! Toolboy näytti taas olevansa nimensä veroinen: teki tuosta vaan yhtäkkiä tuollaisen hanallisen synsteemin, josta voi suoraan kastelukannun pohjalle lorottaa lannoitetta.

Siis hieno, eikö!!

 

puutarhurinpöytäSitten hän teki vielä viereen tuollaisen puutarhurinpöydänkin! (Autoin kantamisessa.)

Tiskipöytätasosta kiitokset naapurin Heikille! Taiteilijan työhuoneelta maatyötasoksi. Sellainen sen työtason elinkaari.

2 ajatusta artikkelista “VOI MIKÄ HERKULLINEN LÖYHKÄ!

  1. Kätevää, kun pihalla on selkäystävällinen työtaso :). Nokkoslitkun tekemistä olen harkinnut, mutta vielä en ole päässyt ajatuksesta toteutukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s